fredag 19 december 2008

Lite om Tequila.

14/12 I dag kom Tequila hem till oss.Tequila är 4 år och sto av rasen Tinker ,hon fick gå med shettisen Ella.Kasper och ”Sudden” går så bra ihop så då blandar vi inte ihop dom.Mycke gnägg blev det i stallet när Tequila kom in, alla kompisarna ville väl hälsa henne välkommen.
15/12 I dag tog jag mej en liten ridtur på Tequila,lilla Tilda red med på Ella och mamma Jessica ledde henne.Tequila är pigg o glad skrittar på som en storhäst,lite trav o galopp fick jag ju prova på också härligt.
16/12 I dag red jag med Kattis och hennes häst Serenad Emm som är ett fullblod,det gick lika bra i dag pigg o glad som hon är mötte en bil i mörkret det var hon van vid.
17/12 idag fick Tequila vila,Kasper har ju sin långa viloperiod nu ,så i dag blev det pyssling av alla hästarna.
18/12 I dag red vi ut med Jessica o Sudden Tequila gjorde en brall när jag skulle sitta upp,så Jessica som är modig fick börja ridturen på henne o jag fick rida Sudden,sedan bytte vi hästar ,och då gick de bra ,vi travade o galopperade inga problem.

God Jul! Isa & Jessica

4 kommentarer:

BM sa...

GOD JUL OCH LYCKA TILL MED TEQUIELA!

Vi ses i mellandagarna. Kram BM :)

Anonym sa...

Hej på er!
Jag har följt er ett tag och BM ännu längre. Vill bara säga att det känns tryggt med hästfolk som jag kan känna igen mig i. Fortsätt att vara precis som ni är. :)
Kram på er och Gott Nytt år!
Ros-Marie W

Välkommen till Janne. sa...

Hej på er.

Ny häst ser jag, de va kul, e du igång med dressyträning nu då? Såg att Jessica va på hoppkurs för Fredrik. Hur går det för henne med dressyren?

Anonym sa...

Hej på dej ,det blev en tinker igen,ridningen har väl inte riktigt kommit igång ännu,men Jessica tränar som en liten blå,på de som Peter lärde ut,Kursen för Fredrik var jättebra men jag tyckte det var för högt ,hon kan väl bara rida dressyr tycker ja.
Isa