torsdag 9 september 2010

Ett språng från framhoppningen

jag och blogger går inte så bra ihop verkar det som...har försökt att ladda upp tävlingsfilmen ett antal ggr utan att lyckas.....försökte även att ta en längre film från framhoppningen och den hann ju i alla fall bli färdig innan blogger stängde ner den...,men precis när jag skulle publicera den så "pooofff"....borta och ännu en gång så försvann filmen!!Gör ett nytt försök imorgon,för nu orkar jag inte med datorn mer ikväll...hhmm!!

5 kommentarer:

Inger sa...

Du är inte ensam om problemet, jag har också svårt att lägga upp filmer. Går bra om de korta men så snart jag testar en film som är på flera minuter så är det tji.

VildeKaja sa...

Gick fint med den lilla snutten. Jag har själv gett upp projektet och laddar upp filmerna på Youtube och bäddar in dom därifrån.

Irene sa...

Han hoppar lätt som en plätt.

Magic Moment Chess-Strauss sa...

Skulle gärna ladda upp över youtube,men kruxet är att jag har tappat bort lösenordet och har även ett annat användarnamn,men då går det inte att ladda över på detta användarnamnet....eller så e det kanske så att jag är lite oteknisk dessutom;)

Anna sa...

Vet inte om det är felet denna gång men det blir iaf strul om filmerna är för tunga (vilket de lätt är om de är långa). Har själv haft det problemet iaf. Uppladdningen verkar fungera först men sen så går det inte.