fredag 10 februari 2012

Nu har det gått en vecka....

En vecka har gått och ingen förbättring vad jag kan se eller känna;( Fortfarande ingen värme eller svullnad någonstans....får ge det tid över helgen och får sen fatta ett beslut om jag behöver kolla upp han av veterinär.Klantskallen trampa sej själv dessutom idag på stallgången med ena hoven över den andra och så sur/arg han blev för att hoven som var underst inte gick att bara dra undan!!!Tur att det inte blev en sårskada där för han har ju broddar i dessutom!Blir lite extra pyssel med han nu som han dessvärre inte alls gillar(därav att han trampa sej själv),han verkar tycka att det är fullkomligt onödigt det där med att behöva bli "förnedrad" med att få bli ryktad och fixad med!Det enda han uppskattar i dagsläget är att få mat och godis(som han tycker att han förtjänar heeeela tiden nu,haha)!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Stackars lilla gubben,ja de kanske e dax att kolla upp han om det inte har släppt i början på veckan.

Anonym sa...

Usch, skittråkigt att han inte är frsäch. Jobbigt att inte veta vad det är. Håller tummarna för att det fixar sig av sig själv. Han verkar ju inte vara den lugnaste gossen i världen så ett hett tips är ju en sträckning el dyl.

Magic Moment Chess-Strauss sa...

Nä lugn är han då rakt inte på många "fronter";)!!Så en sträckning är det säkerligen,men det får nog bli att en vetrerinär får kolla han för så här kan vi ju inte ha det!;)