fredag 6 april 2012

Fin häst idag!

Idag red jag ett ordentligt dressyrpass på han,gick så bra så det var svårt att sluta:)Visst i början kändes han ju inte så rolig....stel och motvillig(i mina ögon alltså),men sen så var han helt underbar att sitta på!Mkt övergångar och tempoväxlingar fick igång han fint och sen var han så mjuk och lätt arbetad.I veckan som gått så har det vart klättring  vid 2 tillfällen på ett kalhygge,longering utan inspänning och får faktiskt säga att han verkar mer avslappnad och harmonisk utan inspänning vilket gör att han INTE brallar eller stegrar sej!Dessutom söker han sej faktiskt fint i form så varför krångla till det egentligen?!GLAD PÅSK till er alla!

2 kommentarer:

Anna sa...

Visst är det konstigt hur hästar ofta tycks vara så rädda för shettisar... Eller var det hunden? Tur i oturen att det gick "bra".

Magic Moment Chess-Strauss sa...

Var nog hunden som var mest skrämmande då den hade en svart "mask" som zorro i ansiktet samt att den hukade sej lite i gången emot oss och det är ju lite hotfullt sätt för hästarna.Shettisar har dom ju gått med i flera år tillsammans med så den kan jag inte tänka mej att dom blev rädd för?:)